Køb vinduer efter mål på nettet

11 oktober 2021 Emilie Jacobsen

editorial

Måske tror du, at sådan noget med at købe vinduer på mål udelukkende er noget, du kan gøre hos en håndværker. At det er noget, der kommer til at koste dig rigtig mange penge. Men sådan er det faktisk langt fra. I dag kan du nemlig sagtens bestille vinduer efter mål på nettet. Dermed kan du få nogle vinduer, der passer præcis til dine vinduesåbninger, uden at du skal bruge en masse penge på dem.

Et af de steder, hvor du har mulighed for at købe vinduer efter mål, er klarwindows.co.uk. De har et stort udvalg af forskellige former for vinduer. Dermed kan du nemt finde de rette for dig. Det er med til at gøre, at du kan få en langt bedre isoleret bolig, der samtidig ser pænere ud. Med det store udvalg af vinduer bliver det nemt at finde nogle, der passer til stilen i din bolig.

Sådan måler du op til vinduer

Når du køber vinduer på mål på nettet, skal du selvfølgelig selv måle op til dem. Det kan lyde besværligt, men er det heldigvis ikke. Det vigtigste er, at du måler det rigtige sted, og at du sørger for at dobbelttjekke, så du er sikker på, at du ikke kommer til at bestille vinduer i de forkerte mål.

Du skal altid måle dine vinduer op udvendigt for at få de rigtige mål. Sørg for at måle flere forskellige steder og som nævnt også flere gange, så du er sikker på at få de rigtige mål. Når du har hulmålet, skal du trække 20-25 mm fra. Det giver dig karmmålet på vinduet. Der skal jo være en fuge rundt om vinduet. Den skaber du plads til med et lidt mindre karmmål.

Måske finder du ud af, når du har målt op, at du faktisk sagtens kan bruge vinduer med standardmål.

Flere Nyheder