Kan man få vinduer som samlesæt?

25 oktober 2021 Anders Lundtang Hansen

editorial

Et vindue består jo i langt de fleste tilfælde af ruder og rammer, og så kan der være mellemdele mellem ruderne, så der kommer flere sektioner i vinduerne.

I langt størstedelen af de tilfælde er det nogle vinduesløsninger, som man køber som et samlet hele.

Det kan være nogle vinduestyper, som man har udset sig, som man gerne vil have, så man bestiller et bestemt antal af dem, og så får man dem leveret, eller man kommer ud at hente dem, så man sparer penge på den front.

Så er det op til en selv at få sat de vinduer i, men hvis man ikke lige er ferm til den slags, så sørger man for at få professionelle folk til at tage de gamle vinduer ud og sætte de nye i, eller bare til at sætte vinduerne i huset for første gang, hvis det ikke er et typehus, hvor vinduerne følger med i konstruktionen.

Men det kan være, det kan lade sig gøre selv at samle de vinduer.

Vinduer som samlesæt eller gør det selv-løsning

Det smarte ved at få vinduerne som en samlet enhed er, at de som regel er godt beskyttet, så man ikke skal være bange for, at de kan gå stykker, når de skal transporteres, om man gør det selv eller netop får dem leveret.

Men man kan have så specielle ønsker til ens vinduer, eller man ønsker at lave dem selv, at det bedst kan svare sig for en selv at købe de enkelte elementer og så sammensætte dem selv til sidst.

Måske konstruerer man rammerne og mellempartierne, og så køber man ruderne ved siden af, så man til sidst sammensætter disse elementer til færdige vinduer, som man kan sætte i; disse vinduer har så nogle helt specielle mål, og der findes ikke nogle magen til, fordi man helt selv har lavet dem.

Flere Nyheder