Hvad er forskellen på en boligadvokat og en almindelig advokat?

08 februar 2022 Steffen Pedersen

editorial

Er du nået til et punkt hvor du er træt af at leje og gerne vil eje? Enten ved at købe et hus eller købe en grund og bygge et nyt hus. Uanset hvilken af disse to muligheder du står overfor, så får du brug for en boligadvokat der kan hjælpe dig. En almindelig advokat har den samme grunduddannelse i jura, som alle andre advokater har, men en boligadvokat har specialiseret sig inden for ejendomsret og besidder derfor en ekspertise og en erfaring, som en almindelig advokat ikke har. Det betyder ikke at en advokat ikke kan hjælpe dig, det vil blot kræve at de bruger tid på at sætte sig ind i tingene. Tid som du betaler for.

image

Derfor skal du bruge en boligadvokat

Ved at benytte dig af en boligadvokat, som allerede er specialiseret indenfor området og som har opbygget en erfaring indenfor samme, skal ikke bruge en masse tid på at sætte sig ind i love og regler, men kan fra starten hjælpe dig i forbindelse med dit køb eller dit salg. Ved at hyre en boligadvokat fra starten, sparer du dig selv for en masse tid og penge, som du passende kan smide i din pulje til at købe dit hus eller din grund.

Sådan finder du en boligadvokat

Den hurtigste metode til at finde en boligadvokat, er ved at søge efter en på nettet. Det kræver ikke mange klik og tryk på dit tastatur og så kan du allerede være i kontakt med en advokat der kan hjælpe dig. Du kan også læse mere her: https://eboligadvokat.dk/ En anden måde du kan finde en boligadvokat på, er ved at række ud til de folk i dit netværk, der også har købt eller solgt deres hus. De har med garanti også haft en boligadvokat til at hjælpe sig og kan derfor anbefale dig en du kan bruge.

Flere Nyheder